Stallet Stensunda & hästen Walle

Kort version och visuell förhandstitt av pågående filmprojekt. Inspelat i stallet Stensunda med terapeuten Madeleine och hennes häst Walle. Röst ska läggas på och filmen kommer bli längre i slutversion. 
Assistent: Emilie Bergman

 

Filmat & Redigerat av: Olof Plym Forshell

Konstnären Nirs Peter Nordin

Promotionfilm för den begåvade målaren, konstnären, kulturhistorikern och kreatören Nirs Peter Nordin.

Det var intressant och roligt att göra den här korta filmen tillsammans med honom för hans verksamhet. Hela filmen är klippt och redigerad i programmet LumaFusion på min nya mobila arbetsstation Apple iPad Pro 12,9".

Peters hemsida: nirspeternordin.wordpress.com

 

Filmat & Redigerat av: Olof Plym Forshell

Kreativt team

Jag samarbetar mycket med Emilie Bergman som också är grafisk designer och även illustratör. Här kan du se mer av hennes illustrationer >>. 

Vårt samarbete heter Plym&Bergman – och vi har varit ett team länge. Vi delar både kontor och kunduppdrag. 

Informationsfilm

Vi skapar korta filmer för företag och organisationer. Vi tar hand om hela processen, från research/analys till färdig film. 

 

Vi hjälpte Watt-s att skapa en kortfilm om vad de vill nå ut med till sin målgrupp. Watt-S förändrar samhället genom att få ut mer solenergi i systemet.

Stilla eller rörligt – vi fixar det.

Plymforshell.se  samarbetar nära med Bergman Illustrerat under namnet Plym&Bergman och med Stockholms kulturbyrå.

 

Tillsammans kan vi bli ditt kreativa team vare sig det handlar om trycksaker, webbproduktion, textproduktion, ux-writing, foto, strategier,
grafiska profiler eller en ökad närvaro i sociala medier. Vi har den kreativa lösningen som tar ditt företag eller organisation framåt.

Food & Wine workshop

På uppdrag av Italienska statens utrikesbyrå skapade vi en visuell identitet för deras workshop Food & Wine. Vi producerade giveaways och marknadsföringsprodukter inför workshopen och skapade även en kortfilm.

Konstfilm för Kulturnatten

Vi fick i uppdrag att ta fram en konstnärlig film och tolka kulturnattens tema "blommor" samtidigt som vi visade vår verksamhet. Filmen visades på Olympiateaterns scen.

SM i Makeup 2019

Hade en kreativ och rolig dag på SM i Makeup där Lucaz Enigma med sitt team deltog i finalen. Jag var på plats och fotograferade och filmade.

Här kan ni se filmen. 

Copyright. Olof Plym Forshell

Det fina teamet bestod av:

Lucaz Enigma: Makeup och

Huvudbonad/sjöbotten kreation 

& Svart sugrörsdress

Peter Englund: Sjöklänning i tyg 

Model: Awa Touray (Top Model vinnare)

Model: Annika Steffen

Hår: Madan Gaye (Madan Matafs Hårsalong)

Fotograf (Behind the scenes): Patrik Lienhart

Film för webbsida & sociala medier 

Jag skapar korta filmer för webbsidor & sociala medier med passande rörlig grafik
och ljud. Jag samarbetar med Emilie Bergman och vi erbjuder de kreativa delarna i framtagningen av en film: idé, synopsis och manus Vi genomför produktionsplanering, casting, regi, filmning, grafik, rörlig illustration, grafiskt arbete, ljudläggning och redigering. 

Returmode

Filmen Returmode är skapad av Plym&Bergman tillsammans med Svartpunkt. Den handlar om Team Remakeable och klimatsmart mode.