TJÄNSTER

GRAFISK DESIGN

God design bygger starka varumärken. Jag hjälper dig att ta fram logotyp. Därefter bygger man vidare med grafisk profil. Denna ligger sedan som grund för att din visuella kommunikation blir homogen i alla medier. Jag tar fram visitkort, broschyrer, annonser, tidningar/magasin, reklamutskick, affischer, digitala banners med mera.

CONTENT MARKETING

Syftet med content marketing är oftast att skapa intresse och en positiv bild av ett företag. Man vill stärka medvetenheten och lojaliteten hos kunder och prospects – och därigenom öka försäljningen. För att lyckas använder man någon form av redaktionellt material.

KONSULT

Då jag har lång erfarenhet av både tidningsvärlden och reklambyråvärlden kan jag täcka upp som grafisk designer, exempelvis på reklambyråer, tidningar, inhouseverksamhet och marknadsavdelningar.   

FOTOGRAFI

Bra fotografi lyfter hela produkten och fångar intresse. Det kan vara en berättande bild eller en säljande bild. Jag hjälper till att ta fram ett speciellt bildspråk som har den ton och känsla som passar de tjänster du erbjuder. 

FILMFOTOGRAF

Säg det med en kortfilm!

Jag hjälper företag med att nå ut och förenkla kommunikationen med rörlig 
media. Har nära samarbete med film-fotografer, manusförfattare, illustratör för grafik och övriga resurser som kan behövas för att färdigställa er företagsfilm.  

WEBDESIGN

Vill du ha hjälp att bygga ditt varumärke med en snygg websida? 

Jag hjälper dig att skapa en webbsida och logotyp med en design som är anpassad efter ditt företag och varumärke. 
Webbsidan kommer vara anpassad för mobil och sökordsoptimerad (SEO). 
Mejla mig för prisförslag:

plymen@gmail.com

© OLOF PLYM FORSHELL 

FOTOGRAF | AD | GRAFISK DESIGNER

E-post: plymen@gmail.com Mob: 0736-423207 Besöksadress: Västmannagatan 56, Odenplan, Stockholmslän

plymforshell.se står för att kommunicera på ett medvetet sätt och har alltid med sig ett reflekterande över genus, normer, jämställdhet, demokrati och miljö.

  • facebook
  • Instagram Black Square
  • flickr