top of page

TJÄNSTER

toppbild_tjanster_ny.jpg
GRAFISK DESIGN

God design bygger starka varumärken. Jag hjälper dig att ta fram logotyp. Därefter bygger man vidare med grafisk profil. Denna ligger sedan som grund för att din visuella kommunikation blir homogen i alla medier. Jag tar fram visitkort, broschyrer, annonser, tidningar/magasin, reklamutskick, affischer, digitala banners med mera.

grafisk design, grafisk formgivare, grafisk profil, art director, grafisk layout, kommunikationsbyrå
TIDNING

Har lång erfarenhet av design och produktion av tidningar och magasin. Jag tar fram designmallar för alla typer av sidor i tidningen. Jag kan redesigna er befintliga tidning för att innehållet ska locka fler läsare. Kan också sköta löpande layout, redigering av befintliga tidningar. Då jag även är fotograf så kan jag hjälpa till att lyfta ert bildinnehåll i era publikationer som reportage, porträtt och miljöfotograf.

Se case här >>

tidningar_case_plymforshell_liten.jpg
FOTOGRAFI

Bra fotografi lyfter hela produkten och fångar intresse. Det kan vara en berättande bild eller en säljande bild. Jag hjälper till att ta fram ett speciellt bildspråk som har den ton och känsla som passar de tjänster du erbjuder. Porträttfotografering, verksamhetsfoto, reportagefoto för tidningar är något jag brinner för. Min specialité är att avbilda människor och miljöer.

porträttfotograf, fotograf, stockholmsfotograf, tidningsfotograf, verksamhetsfotograf
FILMFOTOGRAF

Säg det med en kortfilm!

Jag hjälper företag med att nå ut och förenkla kommunikationen med rörlig 
media. Har nära samarbete med film-fotografer, manusförfattare, illustratör för grafik och övriga resurser som kan behövas för att färdigställa er företagsfilm.  

filmfotograf, filmfoto, kortfilm, filminspelning, filmfotograf stockholm
KONSULT

Då jag har lång erfarenhet av både tidningsvärlden och reklambyråvärlden kan jag täcka upp som grafisk designer, exempelvis på reklambyråer, tidningar, inhouseverksamhet och marknadsavdelningar.   

Copyright Olof Plym Forshell
WEBBDESIGN

Vill du ha hjälp att bygga ditt varumärke med en snygg webbsida? 

Jag hjälper dig att skapa en webbsida och logotyp med en design som är anpassad efter ditt företag och varumärke. 
Webbsidan kommer vara anpassad för mobil och sökordsoptimerad (SEO). 
Mejla mig för prisförslag:

plymen@gmail.com

webbsida_klar_marknadsforing_bred.jpg
bottom of page