top of page

OM MIG

OLOF PLYM FORSHELL

AD, Grafisk Designer & Fotograf

HEJ, JAG HETER OLOF PLYM FORSHELL Arbetar som AD, grafisk designer, fotograf och filmfotograf. Har lång erfarenhet. Min styrka är att lyssna in dig som kund och utifrån ditt behov skapa bra idéer och koncept för en lyckad marknadsföring. Jag tar fram grafisk design som kommunicerar för din målgrupp. Jag är van att formge det mesta. Bra foto höjer också intresset och kvalitén för en lyckad marknadsföring. Kortare film är också effektivt alternativ att marknadsföra din verksamhet på. 

FOTOGRAFI/FILM: Fotar gärna på plats. Detta innebär att jag kan komma till er där ni har er verksamhet och finner där miljön som nya foton kan tas. Ibland krävs studio som jag har tillgång till. Fotograferar allt ifrån personporträtt, reportagefoto, verksamhetsfoto, produktfoto och reklamfoto. Jag är också filmfotograf och spelar in kortare företagspresentationer, intervjufilmer och andra kortfilmer som kan publiceras på er web och övriga sociala medier.  

 

VID STÖRRE PROJEKT samarbetar jag med mitt inarbetade nätverk av copywriters, illustratörer, webdesigners, filmfotografer med flera.

 

ELLER SÅ arbetar du kanske på en tidning, reklam- eller inhousebyrå. Plötsligt har ni fått in mycket jobb och hinner inte med. Då kan du kontakta mig och jag kan täcka upp som konsult!

JAG STÅR FÖR att kommunicera på ett medvetet sätt och har med mig ett reflekterande över genus, normer, jämställdhet, demokrati och miljö.

fotograf, grafisk designer, grafisk formgivare, plymforshell, Olof Plym Forshell, stockholmsfotograf
bottom of page