top of page

OM MIG

OLOF PLYM FORSHELL

AD, Grafisk Designer & Fotograf

HEJ, JAG HETER OLOF PLYM FORSHELL

Med passion och erfarenhet har jag framgångsrikt drivit min egen kommunikationsbyrå här i Stockholm sedan 2009. Som senior inom grafisk formgivning och fotografi har jag skapat autentiska presentationer inom tidningar, trycksaker, digital design, hemsidor och nu senast affärsmagasin som Affärsvärlden. De senaste tre åren har jag ansvarat för layout och produktion av tidningen Affärsvärlden, samarbetat nära med redaktionschefen och säkerställt hög kvalitet.

FOTOGRAF:

Som fotograf hämtar jag inspiration från konstens mästare som Rembrandt och Hans Gedda. Jag blomstrar som uppskattad porträttfotograf, skapar personporträtt för tidningar och verksamhetsfoton för företag. Att vara en dedikerad fotograf för Folio Bildbyrå är en ära, och min konstnärliga vision har tagit form genom egna uppskattade fotoutställningar.

Utforska nya kreativa horisonter med mig! Med gedigen erfarenhet inom grafisk formgivning och fotografi är jag redo att bidra till förverkligandet av era visioner och idéer.

Låt oss skapa något extraordinärt tillsammans.

  

VID STÖRRE PROJEKT samarbetar jag med mitt inarbetade nätverk av copywriters, illustratörer, webdesigners, filmfotografer med flera.

 

ELLER SÅ arbetar du kanske på en tidning, reklam- eller inhousebyrå. Plötsligt har ni fått in mycket jobb och hinner inte med. Då kan du kontakta mig och jag kan täcka upp som konsult!

JAG STÅR FÖR att kommunicera på ett medvetet sätt och har med mig ett reflekterande över genus, normer, jämställdhet och demokrati.

fotograf, grafisk designer, grafisk formgivare, plymforshell, Olof Plym Forshell, stockholmsfotograf
bottom of page