top of page

REMBRANDTSINSPIRERADE PORTRÄTT

behind-the-scenes-rembrandt.jpg
Vem är du i ljuset av Rembrandt?

Bakgrund: Rembrandt och hans belysningsmetod, med det karakteristiska ljuset och skuggorna i hans verk har länge fascinerat mig. Detta gav mig inspiration till min porträttserie av 17 modeller med syfte att försöka skapa en air av Rembrandt – på både ett klassiskt och modernt sätt. Med hjälp av äldre och yngre modeller i tidsenliga kläder och modern returmodedesign. Har arbetat drygt ett år med denna porträttserie. Har medvetet valt att arbeta med amatörmodeller utifrån ett inkluderande perspektiv.

 

Beställa: Alla porträtt går att beställa i olika storlekar och guldramen på porträtten här nedan är bara ett exempel av inramning.

Det finns fler versioner av alla porträtt. Boka en tid med mig så får ni en visning av dessa. 

Fotona tas fram på ett fineart akvarellpapper som ger en fin känsla och struktur. Slutresultatet blir som en klassisk historisk målning.

Om man vill se verkligt exempel av detta, så boka in en tid så får ni en visning.

 

Boka porträttfotografering: Boka en egen porträttfotografering i detta manér. Jag kan förmedla kontakt där ni kan hyra historiska kostymer eller modernare returmodekreationer som används i porträtten nedan. Eller så har ni en egen idé på kostym.
Ta kontakt med mig så går vi igenom hur man lägger upp detta projekt på bästa sätt och vad kostnaden blir. 

bottom of page